6 redenen om vastgoedbeheer aan Goeth Vastgoed over te laten

Vastgoedbeheer

Zes redenen om vastgoedbeheer aan Goeth Vastgoed over te laten

Of je nu een kamer, studio, appartement of villa in regio Eindhoven verhuurt, je krijgt hoe dan ook te maken met additionele werkzaamheden. Een stroomstoring bijvoorbeeld of aanvullende huurbepalingen; rompslomp waar veel verhuurders niet op zitten te wachten. Het uitbesteden van het beheer van je verhuurwoning biedt uitkomst. We bespreken in dit artikel zes redenen om het niet langer zelf te doen.

1. Altijd bereikbaar

Zeg nou eerlijk, problemen ontstaan bijna altijd op tijdstippen dat het jou niet uitkomt. Een brandalarm dat midden in de nacht afgaat, een lekkend dak als je zelf aan het schuilen bent of een klagende huurder als je net in die pittige meeting zit. Bij Goeth Vastgoed komt het altijd uit. Wij zijn 24/7 voor verhuurders en huurders bereikbaar om storingen op te lossen en vragen te beantwoorden.

2. Snelle service

Naast ons eigen onderhoudsteam hebben we een breed netwerk aan vakmensen onder onze sneltoets. Als wij bellen, staan ze direct voor ons klaar. Wat het probleem ook is, wij verhelpen dit snel, vakkundig en betaalbaar. Wij nemen jouw kopzorgen weg, zodat jij zorgeloos je woning verhuurt. Ook het administratieve proces rondom de verhuur loopt als een trein. Onze klanten zijn erg tevreden over onze service. Bekijk hier beneden een aantal voorbeelden van positieve reviews:

‘Er zijn genoeg verhuurders te vinden in regio Eindhoven, maar de mensen die bij Goeth Vastgoed werken zijn altijd supervriendelijk, professioneel en behulpzaam. Er hangt daar een vriendelijke, collegiale sfeer op kantoor. Niet alleen voor mij als verhuurder, maar ook voor mijn (potentiele) huurders is dat erg plezierig.‘

Mariska

´Nadat een ander vastgoedbedrijf het maar liefst vijf maanden lang niet voor elkaar kreeg om een huurder te vinden voor mijn appartement, heb ik Goeth Vastgoed een kans gegeven. Alex lukte het binnen acht dagen tijd! Hele aardige kerel, fijn om mee samen te werken, en hij is duidelijk erg goed in zijn werk. Bedankt Alex!´

Daniel

3. Rap schakelen

Het hele team van Goeth Vastgoed, zowel de dames op kantoor als de heren op de werkvloer, zijn een ster in snel schakelen. We stellen niets uit, maar behandelen alle huurders- en verhuurdersvragen en opmerkingen met prioriteit. We schakelen snel met jou, de huurder en met vakmensen als dat nodig is.

‘Zeker in het geval van expats is het fijn een vakkundige tussenpersoon te hebben. Expats hebben regelmatig vragen en ook weleens uitdagingen rondom huisvesting en dan is daar ook nog de taalbarrière. Bij Goeth Vastgoed zijn ze thuis in uiteenlopende culturen. Het team schakelt naar volle tevredenheid tussen ons, de expats en eventuele vaklui. Zo hebben wij totaal geen omkijken. Heerlijk.’

Ine

4. Compleet beheerpakket

Goeth Vastgoed verzorgt het complete beheerpakket: van het afsluiten van de huurcontracten, het innen van de huurpenningen en van begin- tot eindinspectie tot aan het dagelijks technisch beheer. Onder het beheerpakket vallen de volgende werkzaamheden:

 • Begin- en eindinspectie (de woning wordt in uitstekende staat aan de volgende huurder opgeleverd) en tussentijdse controles.
 • Technisch beheer, denk hierbij aan:
  • storingen en klachten behandelen en oplossen;
  • onderhoudsadvies;
  • aanvraag en begeleiding offertetraject groot onderhoud;
 • Financieel beheer, denk hierbij aan:
  • innen huurpenningen en doorstorten hiervan;
  • maandelijks financieel overzicht;
  • incasso verzorging;
  • berekenen servicekosten;
  • verzorgen in- en uitgaande facturatie etc.

5. Ruim 15 jaar ervaring

We hebben echt alles wel eens meegemaakt, van wanbetalers tot bedwantsen. Door onze ervaring schieten we niet in de stress, maar handelen we kordaat en oplossingsgericht. Dat noemen wij ontzorgen.

‘Een organisatie die je zorgen uit handen neemt en de nodige zaken regelt in goed overleg met de eigenaar. Ook in moeilijke en lastige gevallen geven zij thuis en wordt er uiterst correct gehandeld zowel vanuit de huurder als verhuurder. Verdienste dubbel en dwars verdient.’

Mark

6. Persoonlijk contact, zowel huurder/verhuurder

We hebben een gevarieerd team met specialisten met ieder een eigen vakgebied, maar allemaal beheersen we de kunst van het communiceren. Dat gebeurt zoveel mogelijk persoonlijk en met korte lijnen. We zijn van de ‘actie reactie’ en dat maakt in de praktijk echt verschil.

‘Het is erg prettig dat Goeth Vastgoed je de alledaagse zorgen ontneemt van het beheer van vastgoed, en dat op een professionele en integere manier. De communicatie verloopt snel en doeltreffend. En dat alles voor een schappelijke prijs.’

René

Door het vastgoedbeheer van jouw verhuurwoning uit te besteden behaal je maximaal rendement uit jouw verhuurde onroerend goed. De kwaliteit is continu gewaarborgd, dankzij kwalitatief hoogstaand facilitymanagement waar je blindelings op kunt vertrouwen.

Wil jij ook je vastgoed in ons beheer of gewoon meer informatie over onze vastgoedbeheer service? Meer over onze vastgoedbeheer service lees je hier op onze vastgoedbeheer pagina.

Je kunt ook meteen ons contactformulier invullen waarna wij zo snel mogelijk contact opnemen!